Árak / Foglalás

A Dunaparti Kisház maximum 2 főnek biztosít szálláshelyet.

Teljesen önálló házikó elkerített udvarral, privát stéggel.

Az árak az alábbi felszereltséget és szolgáltatásokat tartalmazzák: 

 

Az idegenforgalmi adót a feltüntetett árak nem tartalmazzák. Az IFA (500 ft/ fő/ éjszaka), mely érkezéskor fizetendő a fennmaradó összeggel együtt. 

Reggeli kérhető Ráckeve központjában. Amennyiben egy hangulatos helyen szeretnétek reggelizni, vár titeket a Csónakos Caffé, mindössze 6-8 percre autóval a Kisháztól. Kerékpárral is könnyen megközelíthető.

A hideg reggeli ára 3600 Ft/ menü/fő. A meleg reggeli ára 4900 Ft/menü/fő. A választható reggeli menüket ide kattintva találod.

A reggeli menü ára a Dunaparti Kisháznál fizetendő készpénzzel érkezés napján.

A házat 15:00 órától tudjátok elfoglalni és távozás napján 10:00 óráig lehet elhagyni. 

Kutyát, cicát nem tudunk fogadni. (kistestűeket sem) 

Az árak egyes platformokon és időszakokban változhatnak.

Minimum foglalható éjszakák száma: 2 éjszaka

1 éjszakára nem fogadunk vendéget.

Hétköznap

Hétfőtől-Csütörtökig
45000
HUF
ház/ éjszaka
  •  

Hétvégén

Csütörtöktől-vasárnapig
49000
HUF
ház/ éjszaka
  •  

Kiemelt

Lejjebb olvashatod
55000
HUF
ház/ éjszaka
  •  

Kiemelt időszakok:

április 30 – május 2. – (Munka ünnepe)

augusztus 17 – 20. – (Államalapítás)

október 22 – 24. – (Nemzeti ünnep)

november 1-3 – (Mindenszentek)

december 23 – 27. – (Karácsony)

december 30 – január 2 – (Szilveszter)

Vélemények, melyek erőt adnak a folytatáshoz:

A sikeres foglalás visszaigazolásáról email üzenetben értesítünk. Ezután ellenőrizzük a foglalást és díjbekérő levélben küldjük a fizetési információkat. A díjbekérő levél kiküldésétől számítva 48 órán belül banki átutalással, vagy SZÉP kártyával véglegesítheted a foglalásod a teljes szállásdíj 50%-ával. A fennmaradó 50% összeget érkezéskor rendezheted átutalással, készpénzzel vagy SZÉP kártyával. 

Amennyiben 48 órát meghaladva sem történik meg a díj rendezése, (a teljes összeg legalább 50%-a), a lefoglalt helyeket automatikusan töröljük a naptárból. 

A Dunaparti Kisház a hatályos önkormányzati rendeletnek megfelelő 500 ft/fő/éj összegű idegenforgalmi adót számít fel. Az igénybe vett többletszolgáltatások díja (pl motorcsónak bérlés, reggeli) a helyszínen fizetendő. A kiegészítő szolgáltatások rendelése vagy előzetesen, vagy a helyszínen egyeztetve történhet.

  • Banki átutalás
  • Paypal
  • Szép kártya (OTP)

Megrendelő módosíthatja, vagy lemondhatja foglalását minimum 15 nappal az érkezési dátum előtt 0 Ft/alkalom módosítási díj ellenében és a szabad helyek függvényében. 14 napon belül történő lemondás esetén a foglalás teljes összegének az 50% -ára meghiúsulási kötbér jogcímen a Dunaparti Kisház jogosult. 

Az érkezés napján történő lemondás vagy lemondás nélküli távolmaradás esetén a teljes szállásdíj kifizetendő. 

A foglalás módosítására vagy lemondására kizárólag e-mailben van mód a hello@dunapartikishaz.hu címre. A megrendeltnél későbbi tényleges bejelentkezés vagy korábbi kijelentkezés esetén nem jár díjcsökkentés.

A Dunapari kisház vis major (elháríthatatlan külső körülmény) esetén akkor jogosult – a Megrendelőt haladéktalanul értesítve – lemondani a foglalást, ha az kizárja az apartmanház rendeltetésszerű használatát. Amennyiben arra lehetőség van, a Dunaparti Kisház köteles lehetőség szerint azonos díjszabású szezonban pótidőpontokat felajánlani Megrendelőnek. A Dunaparti Kisház ilyenkor a Megrendelő választása szerint vagy késedelem nélkül visszafizeti a már befizetett szolgáltatási díjat, vagy azt a módosított foglalás díjába kezelési költség felszámítása nélkül beszámítja.

Ajándékutalvány vásárlása esetén az alábbi feltételek hatályosak.

A lefoglalt időpont érkezés előtt 15 nappal díjmentesen módosítható másik időpontra, a szabad helyek függvényében. Végleges lemondás esetén az utalvány nem váltható vissza.

14 napon belül történő lemondás vagy lemondás nélküli távolmaradás esetén nincs lehetőség másik időpontot választani. Ebben az esetben az ajándékutalvány érvényét veszti. 

Találkozzunk a Kisháznál! 🌅🌞

Kattints a tervezett érkezés, majd távozás napjára és foglald le szállásod. Minimum foglalható éjszakák száma: 2 éjszaka

3 éjszakánál hosszabb tartózkodás esetén 10% kedvezményt biztosítunk a teljes foglalás végösszegéből.
Naptár betöltése
- Elérhető
13
- Lefoglalva
13
- Függő
·
13
- Távozás-Érkezés

Vezetéknév*:

Keresztnév*:

Email cím*:

Telefon*:

Számlázási Cím*:

 

Ajándékutalvány beváltás esetén ide írd a megrendelés számát:

captcha

A foglalás elküldésével elfogadom az Általános szerződési feltételeket, az Adatkezelési szabályzatot, a Házirendet és a Lemondási feltételekben foglaltakat.