Fizetési feltételek:

A sikeres foglalás visszaigazolásáról email üzenetben értesítünk. Ezután ellenőrizzük a foglalást és díjbekérő levélben küldjük a fizetési információkat. A díjbekérő levél kiküldésétől számítva 48 órán belül banki átutalással, vagy SZÉP kártyával véglegesítheted a foglalásod (a teljes szállásdíj 50%-ával), így biztosíthatod a lefoglalt szállásod.  A fennmaradó 50% összeget érkezéskor rendezheted átutalással, készpénzzel vagy SZÉP kártyával. 

Ha 48 órát meghaladva nem történik meg a díj rendezése, a lefoglalt helyeket automatikusan töröljük.

A Dunaparti Kisház a hatályos önkormányzati rendeletnek megfelelő 500 ft/fő/éj összegű idegenforgalmi adót számít fel, mely összeget a foglalási ár tartalmazza. 

Az igénybe vett többletszolgáltatások díja (pl motorcsónak bérlés, reggeli menük megrendelése) a helyszínen fizetendő. A kiegészítő szolgáltatások rendelése vagy előzetesen, vagy a helyszínen egyeztetve történhet.

Fizetési módok:

  • Banki átutalás
  • Paypal
  • Szép kártya (OTP)

 Kattints a tervezett érkezés, majd távozás napjára és foglald le szállásod. Minimum foglalható éjszakák száma: 2 éjszaka

Naptár betöltése
- Elérhető
28
- Lefoglalva
28
- Függő
·
28
- Távozás-Érkezés

Vezetéknév*:

Keresztnév*:

Email cím*:

Telefon*:

Számlázási Cím*:

 

Ajándékutalvány beváltás esetén ide írd a megrendelés számát:

captcha

A foglalás elküldésével elfogadom az Általános szerződési feltételeket, az Adatkezelési szabályzatot,Házirendet és a Lemondási feltételekben foglaltakat.