Lemondási feltételek

Megrendelő módosíthatja, vagy lemondhatja foglalását minimum 15 nappal az érkezési dátum előtt 0 Ft/alkalom módosítási díj ellenében és a szabad helyek függvényében. 14 napon belül történő lemondás esetén a foglalás teljes összegének az 50% -ára meghiúsulási kötbér jogcímen a Dunaparti Kisház jogosult.

Az érkezés napján történő lemondás vagy lemondás nélküli távolmaradás esetén a teljes szállásdíj kifizetendő. 

A foglalás módosítására vagy lemondására kizárólag e-mailben van mód a hello@dunapartikishaz.hu címre. A megrendeltnél későbbi tényleges bejelentkezés vagy korábbi kijelentkezés esetén nem jár díjcsökkentés.

A Dunapari kisház vis major (elháríthatatlan külső körülmény) esetén akkor jogosult – a Megrendelőt haladéktalanul értesítve – lemondani a foglalást, ha az kizárja az apartmanház rendeltetésszerű használatát. Amennyiben arra lehetőség van, a Dunaparti Kisház köteles lehetőség szerint azonos díjszabású szezonban pótidőpontokat felajánlani Megrendelőnek. A Dunaparti Kisház ilyenkor a Megrendelő választása szerint vagy késedelem nélkül visszafizeti a már befizetett szolgáltatási díjat, vagy azt a módosított foglalás díjába kezelési költség felszámítása nélkül beszámítja.

Ajándékutalvány vásárlása esetén az alábbi feltételek hatályosak.

A lefoglalt időpont érkezés előtt 15 nappal díjmentesen módosítható másik időpontra a szabad helyek függvényében. Végleges lemondás esetén az utalvány nem váltható vissza.

14 napon belül történő lemondás vagy lemondás nélküli távolmaradás esetén nincs lehetőség másik időpontot választani. Ebben az esetben az ajándékutalvány érvényét veszti. 

 

Válassz szabad időpontok közül és foglald le szállásod nálunk

Naptár betöltése
- Elérhető
13
- Lefoglalva
13
- Függő
·
13
- Távozás-Érkezés

Vezetéknév*:

Keresztnév*:

Email cím*:

Telefon*:

Számlázási Cím*:

 

Ajándékutalvány beváltás esetén ide írd a megrendelés számát:

captcha