Házirend a Kisház területén.

Sok munkánk és energiánk van benne. Bízunk abban, hogy nagyon fogtok rá vigyázni és többször is lesz majd kedvetek visszatérni hozzánk. 🙂 

Érkezés-Távozás

A Kisház pároknak lett kialakítva, ezért maximum 2 főt tud fogadni. A szállás elfoglalása délután 15.00 órától (előzetes egyeztetés alapján eltérő időpontban), elhagyása pedig délelőtt 10.00 óráig lehetséges. Érkezéskor a személyes okmányok beolvasásra kerülnek, (lásd ASZF 2. pontja). Ezután megkapjátok a kulcsokat és átadjuk a házat. Elveszett kulcsért pótlási díjat számítunk fel. 

Házi kedvenc

Szeretjük az állatokat, de házi kedvenceket nem áll módunkban fogadni. 

Parkolás

A Kisház elkerített területén maximum 2db autónak van zárt férőhelye. Előfordulhat azonban, hogy nem mindig szeretnétek beparkolni és az utcafronton hagyjátok az autót. Ebben az esetben kérünk titeket, hogy a parkolással ne akadályozzátok a többi járművet az elhaladásban. 

Transzfer

Amennyiben a H6-os hévvel érkeztek, akkor előre egyeztetett időpontban transzfer szolgáltatást biztosítunk a hév megálló és a Dunaparti Kisház között  érkezéskor és távozáskor egyaránt. A szolgáltatás díjmentes.

Akadálymentesítés

Sajnos a Kisház területét és a házba való bejutást kerekesszékkel nem tudtuk akadálymentessé tenni a kisház adottságaiból kifolyólag. 

Berendezési tárgyak

A bútorokat és használati tárgyakat ne vigyétek ki a házból. Ha mégis szükség lenne rá, akkor azt jelezzétek felénk. Az eszközöket és berendezési tárgyakat rendeltetésszerűen, csak saját felelősségre használhatjátok. Ne hagyjatok éjszakára semmit a stégen és a parton, mert egy vihar vagy erősebb széllökés belökheti a vízbe. 

Ha elmentek a házból kirándulni, csónakázni, stb, akkor mindig zárjátok be a kaput és a kisházat is. A távollétetekben eltűnt személyes tárgyaitokért felelősséget nem tudunk vállalni. 

Takarítás

A Kisházban tartózkodásotok ideje alatt napi takarítást nem biztosítunk. Patyolat tisztán adjuk át a kisházat és távozásotok napján fogjuk ismét takarítani.

Hangoskodás

A házat és annak környezetét azért hoztuk létre, hogy pároknak meghitt és romantikus pihenést nyújtsunk. Kérjük, hogy ne hívjatok meg barátokat és ne  tartsatok házibulit  vagy bográcspartit. A házban és annak területén csak a foglalásban szereplő személyek tartózkodhatnak. 

Előfordulhat, hogy szomszédokkal is találkoztok, ezért tisztelettudó magatartást képviseljetek velük szemben.  

Tűzrakás, dohányzás

Tüzet csak a kijelölt bográcsozó helyen szabad rakni. A házban ne gyújtsatok gyertyát és ne dohányozzatok, (elektromos cigaretta sem megengedett). Dohányzás csak az arra kijelölt helyen lehetséges. A cigaretta csikket a teraszon elhelyezett hamutálban gondosan oltsátok el. A csikkeket soha ne pöcköljétek a Dunába. A házban füstjelző készülék van felszerelve.

Szeretnénk, ha gondtalanul és önfeledten tudnátok egymással foglalkozni, ezért az ehhez szükséges hangulatot elemes mécsesekkel biztosítjuk. A hozzá tartozó csere elemeket megtaláljátok a tároló helyiségében, ha lemerülnének.

Fürdőzés, Korcsolyázás

A Dunában, illetve a folyó közvetlen környezetében, a stégen mindenki csak saját felelősségre tartózkodhat.  Télen a befagyott Dunán csak saját felelősségre engedélyezett a korcsolyázás és a jégre lépés. A Dunaparti Kisház minden vizi balesettel kapcsolatos felelősséget kizár, és mindenkártérítési igényt elutasít. A víz fulladást okozhat. 

Dézsafürdő

A dézsa üzemeltetése és fenntartása költséges és sok energiát igényel, ezért kérjük, hogy tartsátok be a szabályokat. Használatáért extra díjat nem számolunk fel, azonban a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkért anyagi felelősség terhel titeket.

Étel fogyasztása a dézsában tilos!  Alkohol fogyasztása csak mértékkel! Vigyázzatok, hogy ital ne boruljon a vízbe!

A dézsafürdőt csak egészséges személyek használhatják. Fürdőzés előtt kötelező zuhanyozni és a lábatokat leöblíteni. 

A víz felmelegítéséről saját magatok gondoskodtok. A felfűtéshez szükséges faanyagot korlátlanul biztosítjuk a számotokra. A felfűtés során az odakészített védőkesztyű használata javasolt, mert a forró kémény égési sérüléseket okozhat. 

Az esetlegesen túlfűtött víz okozta égési sérülésekért felelősséget nem vállalunk. A dézsafürdőt takarjátok le, amikor nem használjátok, így megakadályozva a feleslegesen vízbe hulló faleveleket, bogarakat és a víz gyors lehűlését. 

Kerékpár használat

A biciklit úgy használd, mintha a sajátod lenne. Amikor nem használod, mindig legyen letakarva a ponyvával. A kerékpárokat soha ne hagyjátok őrizetlenül ha megálltok valahol pihenni. A kerékpárokért saját felelősséget vállaltok.

Csónak használat

A csónak csak sáját felelősségre használható. Úszni nem tudó személyek csak mentőmellénnyel használhatják. A csónak mindig legyen gondosan kikötve a parton. 

Wc használat

Nedves törlőkendőt, popsitörlőt ne dobjátok közvetlenül a wc-be, mert dugulást okoz. A csatorna átemelő rendszerrel működik így a vízben nem feloldódó anyagok duguláshoz vezetnek. Dobjátok a használt tölrlőkendőt a helyiségben elhelyezett szemetes tárolóba. 

Hűtés-fűtés

A kisházat nyáron légkondícionáló berendezéssel tarthatjátok hűvösen, télen pedig melegen. Kérünk titeket, hogy amennyiben a légkondi üzemel ne hagyjátok nyitva a terasz ajtót és az ablakokat. 

Biztonsági kamera

A kisházat és területét a vagyontárgyak megvédése érdekében kamerával védjük. Nyugodtak lehettek, mert soha nem figyel titeket senki. A kamera felvételeit csak a te kérésedre  és kérdéses (pl eltünt valami a kertből) esetekben nézzük vissza. A házban nincsenek kamerák elhelyezve. További részleteket az ÁSZF 7. pontjában olvashatod.

Válassz szabad időpontot, foglald le szállásod nálunk

Naptár betöltése
- Elérhető
28
- Lefoglalva
28
- Függő
·
28
- Távozás-Érkezés

Vezetéknév*:

Keresztnév*:

Email cím*:

Telefon*:

Számlázási Cím*:

 

Ajándékutalvány beváltás esetén ide írd a megrendelés számát:

captcha

Köszönjük, hogy betartjátok a házirend szabályait! 🙂

Várunk titeket szeretettel ❤