Gyakran Ismételt Kérdések

A Kisházhoz privát stég tartozik, melyről bármikor horgászhattok. A Ráckevei Duna-ágra (RSD) napijegyet szükséges vásárolni, melyet legegyszerűbben online is megvehetsz. https://napijegyek.hu/

Vagy a helyi horgászboltban is beszerezheted: Kossuth Lajos utca 17, Ráckeve

A stég privát és a Kisházhoz tartozik. A házban töltött idő alatt csakis ti használhatjátok és nem kell osztozni rajta senkivel. 

Igen van. A kerti sütögetőt fával tudjátok begyújtani és lehet bográcsolni, nyárson sütni vagy rácson grillezni. A tüzifát mi biztosítjuk.

A szállás nem foglalható egy éjszakára még akkor sem, ha szabadon maradt éjszakák vannak a foglalások között.

Igen, van egy beépített kb. 80×80-as hűtő, egy pici fagyasztóval. 

Igen, a házat nyáron légkondival tudjátok hűvösen, télen pedig melegen tartani. 

A konyha felszereltsége igen jónak mondható. Visszajelzések alapján is elmondható, hogy minden megtalálható benne, amire csak szükségetek lehet.

Igen. A csapvíz iható és tiszta.

Érkezéskor a ráckevei hév állomáson előre egyeztetett időpontban várunk titeket és ingyenes transzfer szolgáltatást bitosítunk a Kisházig. Távozás napján pedig a hév megállóig. 

Igen, számtalan bevásárlási lehetőség van. A Kisházhoz legközelebb eső áruház a TESCO.

További bevásárlási lehetőségek>> ide kattintva

Szeretjük a kutyákat és megértjük, ha magatokkal szeretnétek vinni. Tudjuk, hogy vannak felelős, szerető kutyagazdik is, akik családtagként tekintenek kutyusukra. Szót fogadnak, nem kaparnak, nem okoznak kárt. De azt is tudjuk, hogy nem mindenki tartja kutyáját ilyen felelősségteljesen. 

Sajnos mi nem tudjuk és nem is szeretnénk szelektálni a gazdik között, ezért húznunk kellett egy határt a szabályokat illetően.

A nagy számok törvénye alapján idővel biztosan lennének kellemetlen szituációk (más szálláshelyek visszajelzéseiből tudjuk), melyeket szeretnénk tudatosan megelőzni. Gondolunk az extra takarításra, kutyaszőrre, stb. 

A kisház udvara 95%-ban murvával, kaviccsal szórt terület. Erről igen nehéz összeszedni nap, mint nap az ürüléket. A kutyus minden nap el fogja végezni a dolgát. Márpedig, ha sok kutya érkezik a Kisházhoz, akkor sok kutyus fog egy helyre pisilni és ennek idővel szaga is lesz. 

Szeretnénk a Kisházat és területét minnél tovább a lehető legjobb állapotban tartani, hogy a kellemes pihenéseteket szolgálja.

Télen légkondi szolgáltatja a meleget. Az esti bekuckózáshoz pedig egy hangulatos elektromos kandalló is rendelkezésetekre áll. 

Sajnos jelenleg nem áll rendelkezésünkre a helyszínen terminál. 

Fizikailag elfér több ember is, de a Kisházat maximum két főnek terveztük és két főre kaptuk a működési engedélyt is. 

Természetesen nem! 🙂 A hangsúly a két főn van. Jöhetsz pihenni lányoddal, fiaddal, nagymamáddal, anyukáddal vagy barátoddal, barátnőddel is. 🙂

Igen. Ha nem szeretnéd az alkalmazást telepíteni telefonodra, akkor a helyszínen fogjuk az adataitokat rögzíteni. Személyi igazolványotokat fogjuk elkérni és beolvasni az alkalmazás segítségével

Ezeket a leveleket az alkalmazás automatikusan küldi a megadott email címekre. A rendszer nem érzékeli, ha megtörtént az adatrögzítés, ezért továbbra is küldi az emlékeztető üzeneteket. Ez esetben figyelmen kívül hagyhatod. 

A sikeres foglalás visszaigazolásáról email üzenetben értesítünk. Ezután ellenőrizzük a foglalást és díjbekérő levélben küldjük a fizetési információkat. A díjbekérő levél kiküldésétől számítva 48 órán belül banki átutalással, vagy SZÉP kártyával véglegesítheted a foglalásod a teljes szállásdíj 50%-ával. A fennmaradó 50% összeget érkezéskor rendezheted átutalással, készpénzzel vagy SZÉP kártyával. 

Amennyiben 48 órát meghaladva sem történik meg a díj rendezése, (a teljes összeg legalább 50%-a), a lefoglalt helyeket automatikusan töröljük a naptárból. 

A Dunaparti Kisház a hatályos önkormányzati rendeletnek megfelelő 500 ft/fő/éj összegű idegenforgalmi adót számít fel. Az igénybe vett többletszolgáltatások díja (pl motorcsónak bérlés, reggeli) a helyszínen fizetendő. A kiegészítő szolgáltatások rendelése vagy előzetesen, vagy a helyszínen egyeztetve történhet.

  • Banki átutalás
  • Paypal
  • Szép kártya (OTP)

Megrendelő módosíthatja, vagy lemondhatja foglalását minimum 15 nappal az érkezési dátum előtt 0 Ft/alkalom módosítási díj ellenében és a szabad helyek függvényében. 14 napon belül történő lemondás esetén a foglalás teljes összegének az 50% -ára meghiúsulási kötbér jogcímen a Dunaparti Kisház jogosult. 

Az érkezés napján történő lemondás vagy lemondás nélküli távolmaradás esetén a teljes szállásdíj kifizetendő. 

A foglalás módosítására vagy lemondására kizárólag e-mailben van mód a hello@dunapartikishaz.hu címre. A megrendeltnél későbbi tényleges bejelentkezés vagy korábbi kijelentkezés esetén nem jár díjcsökkentés.

A Dunapari kisház vis major (elháríthatatlan külső körülmény) esetén akkor jogosult – a Megrendelőt haladéktalanul értesítve – lemondani a foglalást, ha az kizárja az apartmanház rendeltetésszerű használatát. Amennyiben arra lehetőség van, a Dunaparti Kisház köteles lehetőség szerint azonos díjszabású szezonban pótidőpontokat felajánlani Megrendelőnek. A Dunaparti Kisház ilyenkor a Megrendelő választása szerint vagy késedelem nélkül visszafizeti a már befizetett szolgáltatási díjat, vagy azt a módosított foglalás díjába kezelési költség felszámítása nélkül beszámítja.

Ajándékutalvány vásárlása esetén az alábbi feltételek hatályosak.

A lefoglalt időpont érkezés előtt 15 nappal díjmentesen módosítható másik időpontra, a szabad helyek függvényében. Végleges lemondás esetén az utalvány nem váltható vissza.

14 napon belül történő lemondás vagy lemondás nélküli távolmaradás esetén nincs lehetőség másik időpontot választani. Ebben az esetben az ajándékutalvány érvényét veszti.